Services

Balans

Het is mijn passie om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan. Te onderzoeken waar de èchte kern van de problematiek ligt. Om vervolgens op een gepaste wijze therapieën toe te passen. Therapie op maat. Daarbij zal allereerst de nadruk liggen op herstel. Herstel van fysieke en mentale processen die met name gepaard gaan bij klachten die horen bij depressie, Burn-out en periode van diepe rouw.

Complex

Burn-out, depressie, verlies, rouw zijn heel complex. Eerst wordt het fysieke gedeelte, het mentale stuk, beoordeeld. Je leert hoe je een analyse van je gedragspatronen kan maken om deze vanaf dat moment positief te beïnvloeden. Onderliggende, vaak diepgewortelde trauma’s uit je verleden die zijn opgeslagen in je lijf en aanwezig in je onderbewuste waardoor je telkens weer in je dagelijkse leven wordt getriggerd, worden opgespoord en aangepakt.

Krachtig & Duurzaam

Ik geloof in een aanpak op meerdere fronten en vanuit verschillende invalshoeken. Dit geeft het beste resultaat en een duurzaam herstel, zodat je krachtig de toekomst tegemoet kan. We pakken de oorzaak van de problematiek aan, zodat jij een lange termijn oplossing hebt en je niet terugvalt in jouw oude problemen.

Jij, doet ertoe!

Voor mij staat de mens centraal. Het gaat om jou, om jouw beleving der dingen, het in het leven staan, het omgaan met dat wat je tegen komt op je pad. Je verdient het bezieling te ervaren, te voelen dat je leven zinvol is, dat het er toe doet dat je bestaat. Spannend en tegelijkertijd heel leuk en boeiend.

Inzicht

We komen er achter – of weten het soms ons hele leven al – dat een deel van ons gedrag valt te verklaren uit ooit opgedane trauma’s. De kunst is inzicht te vergaren waar trauma’s ooit zijn ontstaan en hoe die nog steeds, bewust of onbewust, ons dagelijkse leven beïnvloeden.

Invoelvermogen

Met een goed ontwikkeld invoelvermogen, veel ervaring op bovengenoemde gebieden, en een grote interesse voor de mens als geheel is het voor mij een uitdaging die ik met heel veel plezier aan ga om met jou te mogen werken aan de thema’s die voor jou zo van belang zijn. Een ontdekkingsreis dus. Spreekt mijn zienswijze je aan of heb je vragen, aarzel niet om contact met mij op te nemen.