Quantum biofeedback

Is de toonaangevende energetische geneeswijze van de toekomst! Eeuwenoude kennis van de Chinese geneeswijzen en de chakra’s wordt nu via de computer inzichtelijk gemaakt.

Chakra’s balanceren

Quantumbiofeedback (beter bekend als SCIO, later Indigo en Eductor) is een test- en behandel-systeem dat door Dr. Nelson bij de NASA ontwikkeld is. Het apparaat koppelt kennis uit de westerse en oosterse geneeskunde en geeft inzicht in de algemene energetische toestand van het lichaam en samenhang van diverse klachten. Ook wordt gezocht naar de oorzaken van acute en chronische klachten. Zo meet het allergieën of intoleranties, geopathie, virus-en toxische belasting alsmede de behoefte aan vitaminen en mineralen.

Naast meten kan het apparaat de energetische balans in het lichaam herstellen. Er zijn diverse behandelprogramma’s zoals het balanceren van de meridianen of chakra’s, bioresonantie-en kleuren-therapie. Een uitgebreid NLP-program kan helpen bij het verwerken van emoties of trauma’s.
De Indigo is ook uitstekend in te zetten voor de preventie van klachten. Al voordat er daadwerkelijk gezondheidsklachten zijn kunnen er risicofactoren aangegeven worden, waarbij er door hier inzicht in te krijgen en de leefwijze bij te sturen, klachten later voorkomen kunnen worden.
Voor (jonge) kinderen is de Indigo zeer geschikt; een meting en behandeling is subtiel en absoluut pijnloos.